miercuri, 6 august 2014

De ce scriu

Salutare, lume mare!

De ceva vreme, ma tot bate un gand sa scriu, pentru ca asta imi place sa fac si pentru ca, in definitiv, am inteles ca asta imi doresc sa fac. Am inteles, intr-un final, ca nu exista bucurie mai mare decat sa faci ceea ce iti place si sa o faci ca si cum nu ai sti sa faci nimic altceva. Si atunci... ce loc mai bun de a imi insira gandurile si povestile daca nu aici?

Asa ca... iata-ma, pornind in aventura asta, care se va dovedi, poate, una din cele mai frumoase calatorii din viata mea de pana acum.

Nu imi propun aici sa dau sfaturi, lectii de viata, sa pretind ca eu le stiu pe toate sau sa emit pareri general valabile. O sa scriu despre viata mea, asa cum e ea, despre lucrurile care mi se intampla, oamenii pe care ii intalnesc, cu povestile lor cu tot, despre locurile pe care le vizitez, despre experientele mele si despre lumea mea, pentru ca da, eu chiar traiesc intr-o lume a mea :)

Voi incerca sa scriu in fiecare zi si sa va spun cate o poveste despre viata, despre oameni frumosi, despre locuri minunate, despre fericire si despre curajul de a visa, despre mine si despre lucruri pe care fiecare dintre voi le traiti sau le simtiti, insa nu indrazniti sa le spuneti.

Eu o sa indraznesc si pot spune cu mana pe inima ca va fi prima oara cand nu mi-e frica sa fac asta.








3 comentarii :

  1. Oooooo, spor si voi buna-n randuri, daaaar o poveste despre urechile mele fantasmagorice, pe cand? :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te, tu, prapadita, ca oi scrie si despre ce om fain esti tu si cum te stii amuza de urechiusele tale :)

      Ștergere
  2. Spor maxim la scris Petty Vlad!

    Sport Inclusive (www.sport-inclusive.com) va sustine!

    RăspundețiȘtergere